resim
Michael Heinz Skibbe
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sanf. Hiroshima
Yaş:58
Uyruk:Almanya
  • 166
    öncelikle belirtmek lazımdır ki skibbe babamızın oğlu olduğundan değil istikrar namına bu nacizane gsuser tarafından savunulmaktadır. aynı şekilde geçen sene de bu gsuser tarafından istifa edene kadar her türlü ortamda kalli de savunulmuştur. skibbe de aynı sebepten tarafımca savunulacaktır. sorsalar venom kim olsun teknik direktör? ömür boyu kontratla fatih terim olsun derim. tüm o hatalarına rağmen. şimdi gelelim istikrar namına skibbemizi savunmaya...

    +geçen sene sakatlıklar vardı evet... hatta geçen sene birçok oyuncu ilk defa oynamıştı. ancak bunun "kalli>skibbe=skibbe gitsin" tarafını anlayamadım.
    +lincoln problemi yaşanmış mıydı gerçekten? ama şöyle yaşanmamıştı bırak almanya'da koşmuyor diye yedek bırakılmayı kaptanlık pazubandı takılmamıştı. hertha berlin maçında neticesi de görüldü. skibbe lincoln üzerinde medyanın "geç geldi umrunda değil" yaygarasına kapılmadan lincoln'ü kazandı diyebiliriz rahatlıkla.
    +11 metin konusuna gelince. geçen sene ben de olsam lincolnü oynatmayabilirdim. o yüzden teknik direktörlük yapmıyorum zaten. bu sene de o 11 türk evladının içinde yorgun ayhan akman yerine barış ve mehmet topal olsaydı kadıköy'de iyi oynamanın ötesine geçilebilirdi. bunda "kalli>skibbe=skibbe gitmelidir" gibi bir denklem göremiyorum.
    +hatta şampiyon tamamlamıştır. hatta kalli'nin yadsınamaz bir emeği vardır.

    sevgili renkdaşım: ben skibbe'yi belirttiğim gibi babamın oğlu olduğundan savunmuyorum. sen de en az benim kadar bu takımın iyiliğini istiyorsun. skibbe'nin de hataları vardır. ancak bakıyorum avrupada büyük ihtimal lider bitiriyor grubunu. bakıyorum liderle puan farkı sadece 4. servet'in geri paslarını aykut'un yediği abuk sabuk golleri skibbe'ye yamamakta kimse bir sakınca görmüyor *. ona da eyvallah. sen diyorsun ki bahane. ben diyorum ki gerçek! takım eksik! puan kayıpları normal! ben sana yalan söylemem söyleme gibi bir nedenim de yok. belki birçok arkadaş da aynı tespiti yapmıştır. sivas'ın macerasından sonra anadolu kluplerinin yatırımlarını arttıracakları ve bu sezonun, özellikle deplasmanlarının, her takım için zor olacağını biliyordum. hele 3 günde bir maç yapan bir takımın yarısı yoksa daha da zor olacaktı. nitekim öyle de oldu. daha önce de söyledim bu adam hiçbir zaman tam kadroya sahip olamadı ki! bahane diyorsun da ne yapsın çıkıp kendi mi oynasın ayhan yorulunca? yoksa kalli'nin denediği gibi servet'i falan mı koysaydı? aksine gitti hakan balta'yı koydu. çok da iyi oynadı. sırıtmadı. linderoth'u çekti sağ beke... neyse özetle ben istikrardan yanayım. beni hatırlayanlar belki hatırlarlar ultraslan forumlarından. imparatora destek diye sabahlara kadar polemik yaptım. en kötü senesiydi fatih terim'in. benim hayalim ferguson örneğinde olduğu gibi yıllarca teknik direktörlük yapacak bir adam olmasıdır. en büyük adayım da fatih terimdir hala. ferguson'un hataları olmadı mı? her sene şampiyon mu yaptı? hayır. bin kere hayır. mustafa denizli zamanından beri futbol maçlarını izliyorum. en kötü teknik direktörümüz saftig'di. nedeni de hatasında ısrarcı olmasıydı. skibbe'nin hatasında ısrarcı oldu denilecek bir durum yok. zira yaptığı şeyden farklısını yapma şansı yok. yani ferguson olsa mehmet topal sakatken barış yokken meira ya da balta'yı oynatırdı. biraz sabır verin de adamın hakikaten hata yapacak bir durumu olsun. öyle bir hadise ki sezon başı yükleme bile yapamamış sakatlıklardan dolayı. bir de bahsettiğimiz adam istediğiniz kadar beğenmeyin "galatasaray teknik direktörüdür" sevgili renkdaşlarım. zaten medya maymunları her allahın günü eleştiriyor. biz sahip çıkmayacağız da kim sahip çıkacak? saygılar. seviyorum sizi.

    edit: büyük küçük işaretlerini nedense algılayamadı ya klavyem ya da site. kelime eksiklikleri ve imlalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın