• 31723
    gelecek sezon mata, mertens, gomis, seferovic ve icardi 5'lisinin tamamıyla yollarını ayırma ihtimali %99 olan takım. rachica'nın bonservisini alma ihtimalimiz de düşük.

    ön taraf için yapılan bu 1 yıllık planlamanın çatır çatır sonuç vermesi gerekirken içlerinden en yaşlısının 90'larda attığı goller olmasa bugün facia bir durumda olacaktık. mata, mertens, seferovic ve icardi'den gelen direkt gol katkısı 0. hatta rachica ve yusuf'u da say onlar da 0. banko oynayanların durumu da vahim, kerem+yunus toplamda 2 gol 1 asistle oynuyor. yılmaz erdoğan'ın güvercinlere bir sitemi vardı ya, "sen takla atma, o da atmasın kim atacak taklayı ben mi atacam" diye, öyle bir durum var resmen. hoca kenara çekecek bu grubu ve "bu amkun golünü ben mi atacam" diye esaslı bir ayar ve verecek. bak bugün öyle veya böyle 6 puan gerideyiz, işin şakası uyumu vs kalmadı.

    bu takımın süper lig seviyesinde bir kaç hafta üst üste 3-4 gollü galibiyetler alması lazım ki bu etiket üstünden çıksın. hakemlerden şikayet ediyorsun 9 maçta 10 golün var diyorlar. maçları izlemesen adam haklı dersin. 9 maçta 10 gol atan şampiyonluk adayı mı olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın