• 31715
    geçen seneye göre çok iyi durumda takımımız. buna rağmen 9 haftadır ıkınıyoruz. 9 maçta attığımız gol sayısı utanç verici malesef. ben okan hoca'yı destekliyorum, sene sonuna kadar her şartta kalmalı. tek eleştirim yaptırdığı veya onay verdiği transferler. bana göre ne kadar kağıt üstünde transferlerimiz iyi olsa da ligin gerçekleri ile onbir için alınan isimler örtüşmüyor. burası için büyük takımlarda fizikli ve tempo yapan oyuncular gerekli. melo'yu neden özlüyoruz yıllardır? sahada terör estiren ortasaha gerekli bu ligde.

    mesela torreira çok büyük kalite eyvallah, ama joseph bu ligin bug'ı mesela. adana demir'de uçan yunus burada bir şey yapamadı, neden? çünkü tempo yapamıyoruz kontra yapma niyetimiz yok. kadroya göre oyun belirlenmeli, ya da oynanacak oyuna göre kadro yapılmalı. biz ikisini de yapmadık.

    pas oyunu oynama konusunda 6-7 senedir tartışma var sözlükte. elbette pas oyunu oynayacağız, kimse santrafora top şişirelim demiyor, ama neden bu kadar temposuzuz? bu kadar tempo düşürmek zorundaysak neden farklı yollar denemiyoruz?

    avrupa takımıyız diyoruz avrupa'da son on sene geçen sene haricinde elle tutulur bir şey yapamadık. makas açıldı diyoruz falan o da eyvallah, bakın bu sene israil takımı juventus'u ikiledi, orada makas yok mu?

    her sene gelen transferler zımba gibi lige başlayıp 4 hafta sonra bitik bir hale dönüşüyor. şahsen fatih hoca'nın idmanlarının yetersiz olduğunu düşünürdüm, bu sene gelenler de aynı tuhaflığın sinyalini verdi geçen hafta.

    biraz kalıbının adamı ol derler ya, biz biraz adımızın hak ettiği gibi futbol oynamalıyız. ligin ilk 3-4 maçında iyi sinyaller aldık. fakat grafik başını aşağı devirdi son maçlarda. gereken ne ise yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın