• 120
    ilk yarı oyuna daha hakim olan ve az sayıda oluşan pozisyonları sadece başakşehir üretmişti. ikinci yarıda oyunu geride kabullenmeye devam ettiler ve rakip kaleyi hiç ama hiç tehdit edemeyince fenerbahçe riskleri almaya başladı. başakşehir'in geçişle rakip kaleye gittiğini hatırlamıyorum ikinci yarı. savunmada rakibine çok şans vermediler fakat rakip kaleyle bir alakan kalmayınca arkasında taraftarı olan ev sahibinin iştahını artırmış oluyorsun.
    jorge jesus yaptığı değişiklikler oyunun gidişatını değiştirdi ve maç tempo kazanınca ibre fenerbahçe'ye döndü. emre belözoğlu'nun 70'e kadar durdurma planı iyi işledi ama değişikliklerden sonra buna hiç cevap veremedi, kenarda izleyip durdu bizim gibi. ikinci yarıda hücum anlamında hiç bir varlık gösterememeleri maçın kırılma anı oldu.
    fenerbahçe'nin oyunu pek kazanmadan galibiyete ulaştığı bir maç oldu. 0-0 bitse kimse üç puan elden kaçtı diye yorumlamazdı, bugün galibiyet kendi oyunlarından ziyade başakşehir'in son 30 dakika performansınından kaynaklıydı. oyunda düşüş var fakat kazanma alışkanlığı şampiyonluk yarışında önemlidir son dönemde bunu yakaladılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın