• 500
    maalesef rezalet bir ilk yarı performansı ortaya koyduğumuz mücadele. zaten yediğimiz gol öncesi kayseri'nin ciddi hücumları ve muslera'nın kurtarışları gol yiyeceğimizin habercisiydi. 2. gol öncesi de yunus'un basit pas hatası kayseri'nin kontrasına ve gole davetiye çıkardı maalesef.

    2. yarının başında da 10 dakika içinde muslera'nın köşeden çıkardığı 1 pozisyon dahil kayseri'nin 3 net pozisyonu var ki bu da oldukça can sıkıcı. özetle 54. dakikada skor 4 veya 5-0 olabilirdi.

    yine de barış'ın vücuduna bitişik olan koluna çarpıp gol olan pozisyonda hakem golü iptal etmese belki bir geri dönüş olabilirdi diye düşünüyorum. o pozisyona "el var" diyen veya bu yönde karar veren kimse benim gözümde futbolu bilmiyor demektir. barış alper'in kolu çok net biçimde vücuduna yapışık.

    özetle can yakan ve hayal kırıklığı yaratan bir mağlubiyet oldu. kayseri deplasmanlarında en kötü halimizle bile bir şekilde 3 puanı çıkaran bir takımdık. hayal kırıklığı seviyemi daha da yükseğe çeken durum sahada rakibe hiçbir şekilde karşılık veremez görüntümüz oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın