resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 4101
    ligin ilk 9 haftasını tam anlamıyla vasat geçirmiştir ve galatasaray'ın vasatlığa tahammülü hiçbir zaman olmamıştır. korkarım çok gaza gelerek başladığımız sezonun yarısına gelmeden teknik ekip değişikliği yapmak zorunda kalmayız. ben okan buruk'un takımın başına gelmesini en doğru karar olarak görmesem de destekledim ve süre vermemizin doğru olduğuna inandım ancak yapılan transfer operasyonundan sonra verilecek olan süre bi hayli azaldı doğal olarak çünkü beklentiler çok fazla arttı ve bu da doğal ve doğruydu. çünkü alınan oyuncular genel olarak hazır futbolculardı sadece bu oyuncuları oynatacak bir sistem kurup o sisteme hızlı bir şekilde futbolcuları adapte etmek gerekiyordu. okan hoca maalesef bu sınavı geçemedi ilk 9 hafta itibariyle.

    ligde fenerbahçe 28, ads 21, beşiktaş 19 gol atmışken galatasaray'ın 10 golde kalması çok ama çok büyük problemdir. bunu deplasmanda çıktığımız maç sayısına göre yorumlamak da yanlış çünkü evimizde oynadığımız 3 maçta da gol yollarında iyi olduğumuza dair bir veri yok elimizde şu an.

    okan buruk'un asıl sınavı şimdi başlıyor. kendisi umarım bu sınavı geçmeyi başarabilir yoksa büyük umutlarla ve isteğiyle başladığı bu görevden çok kısa süre içinde ayrılmak zorunda kalabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın