• 6142
    2022-2023 sezonunda şampiyon olamayacak takım. bunlar son birkaç yıldır hep böyleler. hakem ittirmesiyle, federasyon desteğiyle ve medya katkısıyla iyi bir görünüm veriyorlar. azıyorlar azıyorlar azıyorlar en sonunda bir yerlerde ilahi adalet devreye girip durduruyor bunları. görün bakın bu sene yine öyle olacak.

    ekşi sözlük’te dangozun biri şampiyonluk fener’in hakkı yazmıştı da cevap yazamadım: ulan daha 9 maç oynandı ne hakkı ne şampiyonluğu? benzer mantık bizim taraftarda da var. hemen yelkenleri suya indiriyorlar. yok fener süpermiş mi de yok zevk veriyormuş bilmem ne. hakem ittirmesiyle, var desteğiyle, federasyon sıvazlamasıyla elbette zevk verir. irfan can’ın attığı dirseğin daha hafifini attı diye mostafa mohamed kırmızı kart gördü yahu?

    2021-2022 sezonunun geçen sene bu zamanlarında benzer durum bjk için de vardı. flaş ve seri galibiyetler alıp şov yapıyorlardı ve herkes onların martta şampiyon olacağını düşünüyordu ama sezonu kaçıncı bitirdiklerini inanın hatırlamıyorum. fener bu sene şampiyon olamayacak çünkü daha doğru dürüst deplasmana gitmediler. hele bi deplasmanlara gidip gelsinler o zaman belli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın