2022-23 İspanya La Liga 9.Hafta Maçı
17:15 Santiago Bernabeu
3 - 1
  • 24
    maç real madrid'in 3-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

    real madrid'in gollerini benzema, valverde ve rodrygo attı.

    real madrid katalanları uyuta uyuta 3 golle katalonyaya gönderdi. ilk gol öncesi toni kroos'un mücadelesi topu sürüşü pası şahaneydi, 2. golde valverde şahane bir vuruş yaptı, son bölümde ise rodygo penaltıdan maçın skorunu belirledi.

    iki kelam da robert lewandowski için edelim; bir insan 2-3 ayda bu kadar değişir mi yahu, temas almadan kendini yere atmalar filan, ama hakkını teslim etmek lazım, çok yakışmış katalanlara... huyu, suyu yeni kulübüyle çok iyi uyuşmuş, ne diyelim, kendini atmaya, temas olmadan yüzüne dirsek yemiş numaralarına devam etsin, belki başka maçlarda işine yarar.

    federico santiago valverde dipetta ile noktayı koyalım; müthiş bir isim, bir kaç yıl içinde -zaten çok iyi de - harika bir futbolcu olacak. belki çok gösterişi, şahane bir teknik kapasitesi filan yok ama ettiği mücadelesi herşeyin üstünde bence, bir kaç farklı mevkide de oynayabiliyor. geçen bir lig maçında 20 metre civarı topu sürüp sol ayağıyla nerdeyse çatala vurmuştu topu, bugün de katalanlara şahane bir gol attı. izlemesi gerçekten çok keyifli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın