• 377
    bi tarafları tutuşmuş kulüp.

    *saha kapattırmak istediler olmadı.
    *keita'ya ceza verilmesini istediler olmadı.
    *üzerine baktılar şimdi de 28 mart 2010 galatasaray fenerbahce macina türkiye'nin en objektif ve gördüğünü çalan hakemi atandı diye ağlıyorlar.

    ulan dürzü adama demezler mi sen değil miydin "hakemlerin arkasındayız" diyen, sen değil miydin "federasyon'a destek veriyoruz" diyen diye.
    şimdi çıkıp ağlamak niye.
    alıyorum sadece seni tiye...***

    ayrıca kendilerinin resmi sitesi kulüp başkanı kontrolünde olan ve bilgi vermek yerine laf atmak ve yalanlamak üzerine kurulmuş bir sitedir.

    duruşlarını yansıtan sadece siteleri değildir.

    dereyatağına yapılan ve deniz arazisinde görünen bir stadyuma türlü oyunlarla geçersiz sayılan bir ruhsat çıkartmış ve üzerine galatasaray'ın kısa vaadede zarar ettiği bir seyrantepe arazisine "devletten yardım alıyorlar" diye laf atmışlardır. üstelik bir de "neden bizim stadyumumuz euro 2016 aday listesinde yok yeaa" diye zırlamışlardır.

    riva'yı zar zor ve emek harcanarak ruhsat çıkartan adnan polat'ı iş çevirmekle itham ederlerken kendi başkanlarının kendi yaptırdığı villaları fenerbahçe spor kulübüne sattığını unutmaktadırlar.

    bir de üzerine gidip işadamlarının yalakalık olsun diye 400-500'er şekilde aldıkları ve eşe dosta dağıttıkları kombinelerin gelirleriyle hava atmaya çalışmaları artık kendilerinin geldiği son noktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın