resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3932
    yeniliğe, değişime ve en önemlisi de eleştiriye açık hocamız.

    iletişimi güçlü. bunu oyuncularla olan ilişkilerinden, antrenman görüntülerinden anlıyorum.

    benim için bu konularda merak ettiğim tek konu ideal 11'i nasıl yapacağı artık.

    yani icardi, gomis, mertens, mata, torreira, oliviera, midtsjö, rashica, yusuf hazırken kerem/yunus'tan en az birinin ilk onbirde olduğu kadroda, 5 bölgeye bu oyuncuları nasıl koyacağı ve nasıl bir oyun oynatacağını düşününce ben bile daralıyorum.

    torreira zaten banko ilk onbir, yunus veya kerem bir kanada 3 türk sebebiyle yazıldı. (sol beke türk koyduğum iyimse tabloda)

    ------torreira
    yunus--x--y--z--
    --------q-------

    aslında 4 bölgeye 8 kişi aday. bence midtsjö de ilk onbirde olmalı ki mertens/mata gibi isimleri kale önünde efektif kullanalım.

    diğer kanada de yusuf veya rashica gelecek, belki mertens denenir bilemiyorum tabi.

    oliviera verdiğimiz sözleşme ile üzerine kadro kurduğumuz bir isim. onu kesersek mutsuz olacağı kesin falan. mata desen kısa sürede kalitesini gösterdi, mertens en faydalı isimlerden biri.

    icardi'yi yedek bırakacak dünyada 4-5 takım vardır.

    kendisinin en büyük şansızlığı kendisine verilen iyi takım yeni ama çok iyi bir kadro, başarı bekleniyor. diğer taraftan fenerbahçe'nin seneler sonra iyi bir hocası ve nispeten iyi bir kadrosu var. beşiktaş ve trabzon iyi, başakşehir güçlü falan.

    normal bir sezonda 1 belki 2 rakip olur, bu yıl 4-5 şampiyonluk adayı var.

    haydi bakalım hocam, bu kadroyu hem performans, hem mentalhem de fiziksel olarak iyi tutarak bu yarışı götürebilirsek galatasaray ile de şampiyonluk yaşaması çok uzun sürmez.(22-23)
App Store'dan indirin Google Play'den alın