• 31599
    takımın bugün yine izinli olduğu söyleniyor. yani işin şeyi çıktı. bay geçilen hafta izin normal dedik ama 3-4 gün izin kullanan takıma yine izin verilmesi kadar tuhaf bir şey yok.

    sezon başından beri futbolcuların işin kullanmadığı, hatta minimum 2 gün izin kullanmadığı hafta yok sanırım. yeni kurulan takımda saha içi roller netleşmemiş, taraftar rolünü anlamayan genç oyuncuyu yemeye dünden hevesli ama takımın birbirini tanıyacağı, oyun planlarının netleşeceği zaman izin yapıyor.

    bir de avrupa’da olmamanın avantajı var, rakibe göre taktik çalışmak için daha fazla zamanımız var dediğimiz sezon maşallah avrupa var gibi takılıyoruz. sonra takım oyunu oturmadı, iç sahamızda ligin en kötü takımlarından birine yenildik, 10 kişilik takıma pozisyona giremedik diyoruz. hepsini de zemine, havaya falan bağlıyoruz.

    okan hocanın başarılı olmasını çok istiyorum. ama fb, trabzon ve başakşehir avrupa’dayken puan farkını açması gerekiyor. bunun için de bir an önce takım olmak. o ise oyuncuların gönlünü eylemekle meşgul. yani mert çetin’i falan da getirin bari. oyuncuların dilinden anlıyor, gezdirir, eğlendirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın