• 3727
    yönetim genel anlamda bişeyler yapmaya çalışıyor, o konuda haklarını teslim edelim; en azından diğer yönetimlere göre biraz daha ilgi göstermeye çalışıyorlar; işte pistiolisin gelmesi, kerem tunçerinin görevlendirilmesi filan...

    ama şu takıma yerli diye yabancı diye alınan şu oyuncuları kim transfer ediyorsa çıkıp nerde ne izlemiş, ne görmüş bi açıklama yapmaları gerekli.

    az önce biten pınar karşıyaka maçını ben izlemedim, skor dağılımına baktım ksk'de, eric mc collum 15 sayı atmış, ülkemize transferine bi basketbolsever olarak sevindiğim mindaugas kuzminskas 15 sayı atmış. çok değil bazı isimlerle birlikte şu iki isim bizim kadromuzda olsa ligde en kötü ihtimalle final oynarız.

    ama yok; yunus sonsırma gibi, sinan sağlam gibi, sedat ali karagülle gibi, mahir ağva gibi ne olduğu belirsiz ama ortada basketbolcuyum diye gezinen adamları bu spor kulübüne sokuyorsanız, - kim olursa olsun - basketboldan anlamıyorsunuz demektir. illa genç birilerini alacaksanız, gidin belgrad'a kaunas'a 18-20 yaşındaki gençleri getirin. biz yetiştiremiyoruz ama adamlar en azından yetiştiriyor. oynaya oynaya öğretirsiniz, takımdaki kazmalara tahammül edeceğimize sırplara litvanyalılara sloven gençlere tahammül edelim. bu nedir yahu... ?

    pınar ksk kuzminskas'ı geçen hafta açıkladı; hemen sonrasında şunu yazdım;

    (bkz: #3457378)

    kendisi hafta arasında atina maçı sanırım, 18 sayı atmıştı, bugün de bize 15 sayı attı. yani illa oraya buraya bilmem nereye oyuncu bakmaya gitmeye gerek yok. çok basit bu işler, gidip uzun diye vücudu var diye ortada gezinenleri bu kulübe dolduracaksanız daha çoook işimiz var demektir.

    bu tür isimler oynayacağına gidip; marcus haislip'i filan getirin, bıraktı da ikna edin 200 bin dolara filan bu yaşta oynar sanırım. uzunum vücudum var basketbolcuyum diyenlerin yanında ben 42 yaşında kendisini kulübümüzde izlemeyi tercih ederim.

    andreas pistiolis'e çok büyük saygım var, ama uzun vadede bu kulüpten basketbol anlamında beklentim maalesef yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın