• 31527
    yabancı/yerli tartışma sarmalından çıkıp bu kararı teknik heyete bırakması gereken futbol takımı. ne yaparsak yapalım ilk 11 anlamında istikrarlı bir çözüm bulunamayacak. bu gerçeği önce bir kabul edelim. elimizdeki en iyi çözümler üzerinde de kerem ve yunus'un üzerinde haddinden fazla söz konusu ekstra baskı yaratıyoruz. sonuç olarak 8 maçın 5'ini deplasmanda oynayan bir dönem geçirdik. bu zorlu deplasmanlı yoldan da bu oyuncuların var olduğu kadrodan çıktık.

    iki oyuncunun spesifik tek aksi yönleri kerem aktürkoğlu'nun top kayıpları, yunus akgün'ün ise zayıf, etkisiz şutları... bunlar toparlanacak şeyler olduğu için geçen sene bireysel performanslarıyla ligi domine eden ikiliden bahsediyoruz. büyük bir öfkeyle üzerlerine gidilmesini oldukça absürt buluyorum.

    onun dışında bir çözüm bulunacaksa önümüzdeki 5 maçta zorlu maçlara çıkacağız. bu maçlarda yerli denemesi yapmak oldukça riskli olacaktır. benim nazarımda tek çözüm abdülkerim bardakcı'nın sol bekte sahte bek rolünde hücumdayken sol iç koridorda orta saha olarak geride görev alması yönündedir yani asimetrik bir üçlü savunma diyebiliriz. emin bayram ve metehan baltacı'dan birisi... böylece şöyle bir etkin yapı ihtimalleri ortaya çıkabilir. benim tercihim 1'nci ihtimalden yana... sacha boey'nin etkinliği konusunda abdülkerim'in varlığıyla hücumdaki genişlik ve yoğunluk 7li bir hücum hattıyla sağlanmış olacaktır.

    midtsjö torreira oliveira
    yunus icardi mertens

    midtsjö torreira
    yunus mata rashica
    mertens

    midtsjö torreira
    yunus mertens rashica
    icardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın