resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3931
    beinsports'a açıklamalarda bulunmuş olan hocamız:

    --- alıntı ---

    okan buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

    "kendimizde görebildiğimiz tek eksik bitiricilik. sonlandırmada büyük bir problem yaşıyoruz. bunu değiştirmeye çalışacağız. genel olarak baktığımızda iyi yoldayız."

    "ıcardi'nin hiçbir sorunu yok. keyfi, neşesi iyi. dün geldi ve antrenmanlara başladı. sorunsuz bir oyuncu, iyi bir karakteri var. bir sonraki maç için en hazır şekilde onu da sahada göreceğiz."

    "8+3 kuralının yanlış olduğunu hepimiz görüyoruz. seyirci mutsuz, hocalar mutsuz, medya mutsuz. kimin mutlu olduğunu merak ediyorum. bu kural gelmeden milli takım daha başarılıydı. oyuncularımız yurt dışına gidiyordu. burada bir yanlış var, inşallah ilerde çözülür."

    "son maçtan sonra kerem ve yunus'a eleştiri oldu. biz onlara güveniyoruz. çok maç oynadılar, ve az tatil yaptılar. onlara çok fazla destek olacağız."

    "seferovic'e topu ne kadar götürebildik ona da bakmamız gerekiyor. onun üzerinden de değerlendirmek lazım. iyi çalışıyor, dün de oturup konuştuk. gol atamadıkça baskıya girdi. seferovic-gomis-ıcardi'den en büyük verimi almaya çalışacağım."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın