resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:28
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 4740
    kendisinin sevilla'da oynayamıyor oluşu takımımıza orta vadede zarar verecektir. çünkü, son zamanlarda türkiye pazarı'ndan büyük bedellere üst düzey 5 lige transfer olup başarılı olan futbolcu neredeyse yok, marcao bunu kırabilirdi; görünen o ki o da şu ana kadar transfer edildiğine pişman olunan bir futbolcu konumuna geçmek üzere.

    bu durum diğer oyuncularımızın da değerini düşürüyor. kendinizden yola çıkarak bile bunu anlayabilirsiniz; markanın kalitesinden çok emin olmadığınız bir giyim mağazasında ışıklar altındaki vitrinde çok güzel görünen; hatta bazı iyi ortamlarda farklı insanların üzerinde görüp beğendiğiniz (buradaki metafor da avrupa ligi performansını içeriyor) bir t-shirt alsanız ve ilk iki yıkamada t-shirtun rengi solsa, o markanın ürünlerine olan güveniniz sarsılır. hatta bu şikayeti çeşitli forumlarda başka kişilerden de duysanız bir daha o markadan alışveriş yapmak istemezsiniz.

    o nedenle, transfer bedelinden bağımsız olarak umarım sevilla'da da katkı sağlar marcao. buna gerçekten ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın