• 148
    https://twitter.com/...7mayozBC8qvvYG4vgHhQ

    nabza göre şerbet veren youtube kanalı.

    son zamanlarda ben dahil birçok kişi kerem'i haklı sebeplerden dolayı eleştirdiğimiz için bazı şovmenler de bunu gayet güzelce kullanabiliyor. şöyle açıklayayım;

    kerem, maçın uzatma dakikalarında net sayılabilecek pozisyondan yararlanamadı. öncelikle şunu söylemeliyim ki, o dakikalarda maçın sonucunu değiştirebilecek bir şutun hayalini sadece kerem değil, messi'de hayal eder. hatta 70 yaşındaki hakkı abi bile orta sahadan şut çekerek takımına şampiyonlar ligi şampiyonluğunu getirtebilecek hayaller kurabilir. hayallerin sınırı yoktur ve herkes kendi hayalinin başrolüdür. o yüzden kerem'in 90+'da takımına 3 puanı getirecek golün hayalini kurmasından doğal bir şey yoktur. ayrıca 0.25x'le izleyerek seferovic'in kötü baktığını, oliveira'nın isyan ettiğini veya çok kötü bir tonlamayla yunus'un içindekilerini söylemek kolay gelir. her neyse, nitekim o top ağlarla buluşmadığı için eleştiriler daha da arttı ve sözde mizah adı altında basit futbol bilgilerine sahip animasyoncular ellerini bir güzel ovuşturdu.

    peki ya o şut gol olsaydı ne olurdu? adım gibi eminim ki aynen şunları söyleyeceklerdi:

    "barış soldan drive etti ve iki kişinin arasından gayet akıllı bir şekilde boşa kaçan kerem'i gördü. kerem topu aldıktan sonra etrafına şöyle bir baktı ve pas opsiyonlarının sınırlı olduğunu gördü. o anda yapacağı tek şey şut çekmekti. kerem'de en iyi yaptığı şeyi yaptı ve adeta örümcek ağlarını aldı. aylardır eleştirilerin odağı haline gelen kerem'in bu golü hem galatasaray'a 3 puan kazandırdı, hem de kerem'in galatasaray için ne denli önemli olduğu anlaşıldı."

    evet, eğer o top gol olsaydı, kerem'in doğru yerde nefes aldığını bile söylerlerdi. o şut gol olmadığı içinde iğrenç bir tonlamayla mizah yapabilmeyi kendilerinde hak görebiliyorlar. yaptıkları bu şey dediğim gibi futbol yorumlamak değildir çünkü 10 yaşındaki çocukların bile söyleyebileceği şeyler söylüyorlar. "o oradan drive etti, şu şuradan koştu, emel topu tuttu, ipek ip atladı..."
App Store'dan indirin Google Play'den alın