resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3879
    1 ekim 2022 adana demirspor galatasaray maçında sahada gezinen gomis tercihinde ısrar ederek, 10 kişi kalmış rakip karşısında hamle yapmakta gecikerek ve tam golü bulacağımız anlarda mata ile futbol aklı konusunda senkronize olmuş mertens’i oyundan alarak takımın puan kaybına neden olmuştur. miçö yerine berkan’ı alıp o ana kadar oyuna etki edemeyen kerem veya yunus yerine de rashica’ya yer açsaydı çok rahat skor lehimize dönebilirdi fakat öyle hamleler yaptı ki az kaldı golü kendi kalemizde görecektik.

    şampiyonluk yolu bu tarz zorlu maçlardan geçiyor. trabzonu, başakşehiri, adanayı vb. dişli takımı yeneceksin ki rakiplere puantaj anlamında üstünlük sağlayabilesin.

    okan’ın maç içerisindeki sahada olup bitenden bi’ haber surat ifadesi, kadro tercihi ve hamle zamanlaması hiç açıcı gelmiyor.

    fikstür dezavantajı gibi zayıf bahanelerle savunulmasını da doğru bulmuyorum. hayrola ya, haftada 3 maç falan mı yapıyoruz da bu kadar fikstür konuşuluyor. şu kadro kalitesi hangi takımda var? son yıllarda terim dahil hiç bir teknik adama sunulmayan bir kadro teslim edildi kendisine. en kısa zamanda formasyon ve oyuncu tercihlerindeki hatalarında ısrar etmekten vazgeçmeli ve elindeki kaliteli oyuncu grubundan bir takım yaratmalı. aksi takdirde ibre kendisine döner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın