resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3852
    sorunu türkiyede teknik direktörlük yapması.

    geçen yıl arsenal ile arteta çok kötü sonuçlar almıştı. bu yıl çılgın atıyorlar.

    galatasaray'ı ben şahsım adına bu yıl çok beğeniyorum. ortaya acayip mücadeleci bir takım çıkardı. takım çok güzel mücadele veriyor bende bu durumdan mutlu olarak her maçı izlemeye çalışıyorum. taraftar ve galatasaray'lı olarak çok memnunum.

    kendisinden memnun olmayanları gerçekten anlayabilmiş değilim. takım kötü oynamıyor 11 kişinin 2sinin performansı düşük kerem ve yunus özellikle adanademirspor maçında çıldırttı. bu okan buruk'un elinde olan bir durum değil. eleştireceğim konu bence çıkartmalıydı yunus ve kerem'i çıkarmadı evet eleştirelim.

    okan buruk ile ilgili şu sözlükte bu kadar olumsuz yorum çıkmasını aklım almıyor. bir kaç ihtimal ile sıralayacağım
    1- biz aynı maçı izlemiyoruz.
    2- o kadar nesil var ki içimizde galatasaraylı olmayan yazarlar var
    3- galatasaray'ın içinde galatasaray'ın başaralı olmasını istemeyen bunlardan prim kasan kişiler var

    şu an bu takım galatasaray olmasa başka bir ülkede bir x takımı olsa ve başındaki teknik direktör y olsa taraftarın %95i bu takımdan teknik direktörden memnun olur.

    buradaki eleştirim toplumumuza. biz gerçekten iyiyi haketmeyen bir toplum muyuz?
    3-5 kişi, grup prim kasacak kendi istedikleri olacak diye iyi olan şeylere kötü mü diyeceğiz ?
    iyiyken iyi kötüyken kötü diyemeyecek kadar taraf mıyız ?
    insanlarımız gerçekten bu kadar taraf mı ?

    şahsım şu takımdan 1 tane çıkarım vs yok. bu takım geçensene çok kötüydü kendini izletmiyordu bu sene çok güzel sürekli galatasaray'ın maçı olsun diye bekliyorum. evet gol atmakta zorlanıyoruz eleştirebiliriz bunu, adanademirspor maçında kerem yunus çıkmalıydı evet bunu da eleştirebiliriz.

    ama bu eleştiriler 1 adamın bu takımı alıp mücadeleci bir ruh koyduğunu ortaya güzel oyun çıkarttığını inkar edemez etmemeli. ortada herkesin gördüğünü inkar etmek eleştiri değil taraf tutmak oluyor, haksızlık oluyor. yapım gereği gördüğüm haksızlığı da müdahale etmek istiyorum, daha fazla yapılan haksızlığa karşı duramayacağım çünkü haksızlık yapan kişi veya kişilerin akıl ve mantıkla değil ya taraf tutmak veya prim kasmak durumunda oldukları için hiç bir çare yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın