• 4
    fia/ formula 1 kavgasi, budget cap sorunu, briatore'nin sahne arkasinda hareketlenmeye baslamasi sonrasi ilginin dagilmasiyla arka planda kalmis yaris.

    gecen seneki katarsis sonrasi bu sene beklentiler bambaska yerlerdeyken ferrari'nin aptalliklari, mercedes'in dogru spekleri bulamamasi ve orta siranin alpine mclaren harici bir cekismeye dahil olmamasiyla insanlarin sezondan sogudu dogru soylemek gerekirse. bu soguma cekismeden ote isin teknik kismindaki sacma yaklasimlar sonrasi olusmaua basladi. tekrar vurgulamak gerekirse gecen seneki katarsisi yasayan "formulayi uzaktan takip eden" seyirci, formula takibini azaltti.

    fornula fanlari icinse yaristan daha onemli gelismeler var.

    butce siniri bu hafta en cok konusulan konu olsa da bu sorun dahil hepsini kapsayan asil mesele formula 1 ile fia arasindaki zitlasma. o zitlasmanin gelisimi butce sinirini asanlara verilecek cezalari bile belirleyecektir.

    yarisa gelince, suprizlerden bahsedersek max'in 8.ligi ilk goze carpan olacaktır. ancak fp1 ve fp2'de en iyi yaris temposu redbull'da oldugu icin oradan bile kazanma sansi var( ferrari'nin ne kadar aptal oldugunu da hesaba katalim) o nedenle benim icin asil supriz alpha tauri'lerin q3'e kalmasi. bunun da sebebi islak pist aslinda. siralama hizinda somdan 3.olan takimin iki surucusuyle birden ilk onda olmasi bence en buyuk supriz.
    yarista kalkis bir cok seyi netlestirecek benim icin. eger perez yine kotu kalkislarindan birini yapar, sainz savunma yapmazsa hamilton'a sans dogar. alonso bu sefer ocon sapsaliyla yan yana olmadigi icin kalkista ustune saldiran bir tek norris olacak. ki norris sert ama adil yarisir, o nedenle guzel.bir mucadele goruruz ikisinden.
    olmasi gerektiginden geride baslayan pilotlar heyecan katacak. max, russel, daniel ve bottas etraflarindakilerden bariz hizli olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın