resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 846
    galatasaray camiasına son derece yakışan, etiyle kemiğiyle elinden geldiğince hem maddi anlamda hem de manevi anlamda şanlı kulübümüze destek veren yöneticimiz. yönetici olmadan önce de hem futbol, hem basketbolda transferlerde elini taşın altına koymuş, bir dönem sponsorumuz olmuştur. ben bir taraftar olarak öncelikle kendisine teşekkür eder, bu çaba ve iyi niyetinin ardına büyük başarılar eklemesini dilerim.

    hazırlık kampı öncesinde kendisinin "her masada varız, artık karar vericiler nereye baksa bizi görecekler" minvalinde, kanımca çok doğru ve yerinde olan, bir açıklamada bulunmuştu. bu açıklama akabinde i.ne basın sayın erden timur'a kendi çapında "cemaatçi" yaftası vurmaya çalıştı. en azından ben bu iftira ve karalama çalışmasını hazırlık kampında yaptığı açıklamaya bağlıyorum. i.ne basının bu çabasının, sosyal medyada galatasaray taraftarının üstün çabası ile bir gün bile geçmeden tırt bir itibarsızlaştırma çabası olduğu anlaşıldı. ben de sayın erden timur ile farklı dünya görüşlerine sahip olan milyonlarca galatasaray taraftarından yalnızca biri olarak, kendisine yapılan bu ahlaksız itibarsızlaştırma çabasına karşı sosyal medyada elimden geleni yaptım. sadece ben değil, milyonlarca taraftar kendisine karşı yapılan bu kara algı ve itibarsızlaştırma çabasına karşı dik durdu, elinden geleni yaptı.

    şimdi dönelim, hazırlık kampında yapılan, gurur duyduğum ve "oh be, bu şanlı camianın hakkını alelade bir taraftar gibi bu kulübü seven ve bu şekilde savunacak adamı bulduk" dediğim açıklamasına. hepimizin malumu olduğu üzere daha sezonun başında olmamıza rağmen birçok hakem hatasına maruz kaldık, hem de var denen teknoloji zımbırtısına rağmen. bu husus taraflı bir holigan söylemi değil, şimdiden istatistiklere yansımış bir veridir. bittabi, bunun hem yönetim kurulumuz hem de sayın erden timur farkındadır. bu sebeple, nasıl ki biz hem önceki dönemden kalma yönetim zafiyeti ve her alanda kötü yapılanmaya rağmen bu sene hem sayın erden timur hem de yönetimimize bir teşekkür borçlu isek sayın erden timur ve yönetimimiz de hazırlık kampında yapılan söylemin arkasında durmaya borçlu. zira sayın erden timur'a yapılan itibarsızlaştırma çabası süresince, şanlı galatasaray taraftarı üzerine düşeni yaparak gücünü herkese gösterdi. şimdi taraftar olarak, en azından benim beklentim, böyle bir desteği hem sayın erden timur hem de diğer yöneticilerimiz görmüş iken hem bu sene yapılan yatırım ve harcanan emeği, hem de taraftarın bu inanmışlığını bu kirli düzene yem etmemeleridir.

    bizim üç beş dinozora yedirecek galatasarayımız yok. umarım bu inanmışlığın ve desteğin farkındadır. taraftar olarak arkasındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın