resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 842
    kendisi bu transfer döneminde başlı başına bir fenomen olarak ortaya çıktı taraftar olarak bir şeyler yazmak istesem de biraz beklemek istedim.

    bir kere adamın nihai hedefi başkan olmak ve o yüzden böyle güçlü bir şekilde olaya girmiş durumda. firması nef olsa da adam aslında al-sat adamı. bir şeyler üretip meydana getirmesi mümkün değil. şu anda bitirmiş olması gereken kandilli ve çanakkale işleri (arkadaşımın yalancısıyım) hala bitmedi ve kendisi hala bu işleri bitirmek için saldırmıyor. ancak şu var, adam boşuna erden timur değil, eski cfo'sunu yeniden firmaya aldıktan sonra yeniden yükseliyor “business” babında. şu anda yaptığı işler başkan olup başkan brövesini aldıktan sonra çok daha rahat finansal kaynaklara erişme imkanını da getirecek. kendisi boş dolandırıcı mı yani diye sordum, sizlere şöyle diyim; 6 ayda 80m civarında bir iş bitirip %50'sini 600 milyonun da üstüne satan, acayip bir herif. ha o paraya nef projeleri biter mi, illa ki biter ama bu yaz gs yazıydı.

    adam topraktan inşaattan ne kadar ilerleyebilirse ilerliyor amerika'da bile işlere başladı ancak o başkan olana kadar bastırdıkça gs baya faydasını görecek gibi. ben galatasaray'da camiada etkili birisi olsam bu kadar hasta galatasaraylı bir adamı nimetten sayarım. son yıllarda ortaya çıkan çapsız yönetimleri düşünürsek erden timur bir nimet. tek olayı kandilli, çanakkale ve hirfanlı işlerini düzgün bi bitirsin gerekirse zarar etsin. millet bu adamın projelerine ilerde “bu adam işini yapar” diye girsin. sadece galatasaray'dan para dönmez. ancak tekrar diyorum; adam hasta galatasaraylı. böyle seven taraftar böyle profil az gelir camialara…

    ve son; efsane taşeron ve barter patlatıyor. altındaki ekipte çok fazla pis adam var. bunun adı kötüye çıkacak sonra…
App Store'dan indirin Google Play'den alın