• 31502
    2022-2023 sezonu son yılların en çekişmeli sezonlarından biri olmaya aday. galatasaray dışında, fenerbahçe, beşiktaş, trabzonspor, başakşehir, konyaspor ve adana demirspor muhtemelen ilk 7’de yer alacak ve zirveyi kovalayacak.

    galatasaray futbol takımının yabancı kalitesi çok üst seviyeye çıkmış durumda. kadroda yer almayan her yabancı için üzüleceğimiz bir döneme giriyoruz. eğer yabancı sınırı olmasaydı, bu sezonun ağır favorisi galatasaray diyebilirdik. fakat yerli futbolcu oynatma zorunluluğu sebebiyle 2022-2023 sezonunun kaderi yunus ve kerem’in oyunlarına göre şekillenecek gibi duruyor.

    şans bizden yana olur, dünya kupasına kadar zirvede kalmayı başarırsak, sezonun ikinci yarısında şampiyonluğa ulaşmamız daha kolay olacaktır. son yılların en iyi kadrosuna sahip, taraftarın bile ilk 11 çıkarmakta zorlandığı galatasaray futbol takımının tek ihtiyacı olan şey zaman gibi görünüyor.

    maç günlerinin gelmek bilmemesi, yaşadığımız galatasaray yetmezliği bile futbol takımımızın ne kadar umut verici bir kalitede olduğunun işareti. hele birde kazasız takımın oturduğu günlere ulaşırsak doyumsuz bir zevk ve sonu şampiyonluk olan güzel günler bizi bekliyor olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın