resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 519
    kendisinin türk oyuncu sayılabilmesi için tff'nin statü değişikliği yapması lazım. bu esasında bir toplantıda alınabilecek,çok hızlı kararla ek madde olarak eklenebilir.

    ek madde olmazsa,talimatlara ekstra bir madde ile hukuksal süreç rahatlıkla atlanabilir. bu da bir alternatif olabilir.

    bunların hiç birinin olmayacağını hepimiz biliyoruz. sezon başlamadan yabancı tescil sayısını değiştiren ekiple, rezerv ligi iptal eden ekip aynıdır.

    bu ekip, mhk içinde ilk 7 haftada bize nasıl hakemler verdikleri, bu hakemlerin gözümüzün önünde bizi nasıl doğradıklarını görüyoruz.

    dursun özbek çıksın basın toplantısı düzenlesin. ultraslan maçın en ateşli anında kendi kendine ninni söylesin, erden timur'un gücünün ne kadar olduğunu hepimiz biliyoruz.

    şey diyenler var, burada okuyorum. ara sıra sosyal medyada da görüyorum. kuralı biliyorduk;niye aldık? arkadaşlar kalbinizi kırarım, üzerim sonra eve gider su içerseniz. bu aq yabancı sınırlamasını zamanında biliyorlardı, kafalarına göre kural değiştirirken sorun yok.anne-babası türk olan adamın hakkı olan türk statüsünde oynatmak mı? sorun oluyor.

    bu düzen değişmediği sürece bizi ne şampiyon yaparlar, ne rahat nefes aldırırlar. bu düzenin kurucuları ahlaksız,allahsız,namussuzdur. tff'nin her kurumunda bjk,fenerli,trabzonlu cirit atıyor. bunu yıllardır göremeyen bir galatasaray camiası var.

    bunlar oldukça daha çok sözlükte entry yazarız...
App Store'dan indirin Google Play'den alın