• 184
    eleştirilecek çok tarafı var, zaten hepsine değinilmiş o yüzden tekrar etmeye gerek yok ama bende bıraktığı his, sanki yönetmenliğini de fatih hocanın yaptığı bir belgesel gibi. ya hoca çok fazla müdahalede veya talepte bulunmuş ya da kraldan çok kralcı yapımcılar aman hocanın gönlünü hoş tutalım demiş gibi bir hissiyat bırakıyor. bir nevi hocanın manifestosu gibi aslında baştan sona. nitekim sonda verdiği mesajda da aslında anlıyoruz ki hoca gelecek yılki genel seçimlerden sonra başkanlık konusunda bir karar verecek. açıkçası bu anlamda camiada bir karşılık bulabilir mi ondan pek emin değilim belki b planı olarak federasyon başkanlığını da düşünüyor olabilir.

    herkesin belirttiği gibi hocanın kariyerini düşününce çok daha tatmin edici ve kaliteli bir şey ortaya konabilirdi, fırsat kaçmış yazık olmuş. herkesin merak ettiği farklı bir sürü olay var ama pek etliğe sütlüğe dokunulmamış.

    şahsen ünal aysal dönemindeki ayrılığa ilişkin detayları duymak isterdim çünkü bence taraftarla arasına soğukluk giren ve taraftarın bir kesiminin uzaklaştığı belki de tek olaydı kendi kariyerinde. ama ona da dokunmamayı tercih etmişler, ya kendi açısından haklılık payının az olduğunu ya da konunun çok önemli olmadığını düşünmüş olabilirler bilemiyorum.

    sonuç olarak izlerken bir tebessüm yaratmakla birlikte ağızda buruk bir tat bırakan yavan bir yapım olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın