• 31410
    esas sorumlular galatasaray lehine karar vermemeleri için etki altında kalan hakemler olmakla birlikte, var'dan lehine karar çıkmamasında, daha doğrusu hakemlerin galatasaray için var'a gitmemesinde galatasaray futbol takımı oyuncularının ve taraftarının da payı var.

    dikkat buyurun, galatasaray aleyhine gelişen hakemlik aksiyonlarda, galatasaray futbolcuları genellikle kuzu gibi. bir futbolcu itiraz ediyor, geçiyor. bu iş türkiye'de böyle yürümüyor. penaltı olduğunu mu düşünüyorsun? topu oynatmayacaksın, gerekirse taça, auta atıp 7-8 oyuncu ile var'da izle baskısı yapacaksın. o pozisyon izlenene kadar bırakmayacaksın. taraftarın da aynı şekilde o baskıyı hissetirmesi lazım. 3-5 bin taraftar iki oowwwvv çekiyor, tiyatro seyircisi gibi izlemeye devam ediyorlar otuz saniye sonra.

    galatasaray futbol takımı şampiyonluğun en güçlü adayı fakat, her maç hakemleri de yenmek zorunda değil. bu konuda tüm yönetiminden, teknik ekibine, futbolcusuna ve taraftarına ülke gerçeklerine göre aksiyon almak mecburiyetinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın