• 31473
    2022- 2023 sezonununda türkiye ligi'nde en iyi futbolu oynayan takımdır.

    hem sette hem de kontrada ( maçlar içinde ender olsa da) en akılcı, ne yaptığını bilen ve organize olan takım biziz. evet eksiklerimiz var; özellikle savunmadan çıkarken biraz ağır kalıyoruz, orta sahamız henüz tam istediğimiz sertlikte değil ama tolere edilecek ve çalışarak gelişecek şeyler. lemina tarzında topu geriden katederek çıkaracak bir 6 numaramız olsa tam kıvamında olacaktık.

    attığımız tüm goller belirli bir çalışmanın ürünü. konya maçında her 2 golümüzü de iyi izlersek daha iyi anlaşılır. kanat bindirmelerini en fazla yapan biziz. bjk yenince o hafta başlığı dolup taşıyor, fener yenince hakeza yine öyle. başakşehir yenince nedense emre belözoğlu başlığı sadece şişiyor.

    ben artık kafa topu indirdi diye göklere çıkarılan futbolcu başlıklarından ve neredeyse tam uyku modunda olan takımları yenen rakiplerin uzay takımı ilan edilmesinden iyice irrite olmaya başladım. çok tesadüf gelmiyor bunlar. bizim teknik ekip ve futbolcu başlıkları ise yerme ile geçiyor. rakipler iyiyse tabii ki övülecek ki kendimizi geliştirelim ancak göz var izan var. neredeyse 30 yıldır maç izlerim hangi takımın ne zaman iyi olduğunu bilirim. kısacası rakip övmek ve bizim takımı gömmek için bu acele nedendir anlamadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın