resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3736
    ben açıkçası 16 eylül 2022 galatasaray konyaspor maçındaki performansını beğenmedim.

    emin bayram tercihi iki çok net hataya sebep oldu savunmada. emin bi' topu direkt rakibe verdi, atamadılar. bi' pozisyonda da sağdan içeri kestiler, yine emin'in tutması gereken oyuncu çok rahat vurdu. abdülkerim iyi gidiyordu, emin için böyle kritik maçlar biraz fazla ağır. rakipler iki haftadır emin'in bireysel hatalarından faydalanamadı. yoksa çok konuşulurdu okan buruk'un bu tercihi...

    1-0 öne geçtikten sonra takım iyi top oynamadı, rakibe çok alan bıraktı ve pres yapmayınca çok rahat vurdukları şutlar vardı, biri gol oldu zaten.

    öte yandan oyuncu değişikliklerini çok geç yaptı. yunus iyi değildi, çok fazla tercih ve pas hatası yaptığı bir maçtı, onu sonuna kadar tuttu. kerem ve sergio'yu çıkarıp midtsjø ve berkan'ı aldı sol kanadı boşalttı. milot'u alıp rakip açık veriyorken cezayı kesecek hamleyi yapamadı.

    takım çok kaliteli, bir şekilde kazanıyor ama, her maç son dakikalara kadar rakip umutlu oluyor, galatasaray bir türlü maçı koparamıyor. artık okan buruk'un detayları daha iyi işlemesi lazım. liderliği bırakmadan şampiyonluğa yürümesi dileğiyle!
App Store'dan indirin Google Play'den alın