2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası Son 16 Turu Maçı
13:00
86 - 87
  • 70
    öğle vakti maç saati de iyiydi, oturdum izledim. fransa doğal olarak favori idi. ilk çeyrek dışında maç başa baş geçti diyebiliriz.

    zaman zaman iyi oynanılan bölümler oldu, bir ara buğrahan çok önemli atışları soktu, yine sertaç arka arkaya 2 üçlük attı filan, maç bize doğru geldi denilebilecek durumdaydı, son bölümde geldi de hatta.

    maç bitecek saniyeler kalmış, 2 sayı öndesin; sportmenlik dışı çıkmış yine hücum edeceksin... ısrarla ismini yazmak istemiyorum, kariyerine şampuan reklamlarında devam etmesi gereken kişi naptı. 2 de 0 attı, sonrasında hücum da edemedik, fransa son bölümde sayı bularak maçı eşitledi ve uzatmaya götürdü, sonrasında da kaybettik zaten...

    geçende de yazdım, maalesef iyi takım değiliz, ama dün genel anlamda bir kaç isim hariç iyi mücadele edildi. ordan maçın verilmesi yazık oldu. ismini yazmak, söylemek istemiyorum bu şahsın, bu arkadaşın milli takımda işi olmamalı, bir an önce gereğini yapsınlar... bir kere kendisini bişey sanıyor, hiç bir halt değil, o takımın lideri yıldızı filan da değilsin... top eline gelince mala bağlıyorsun, insan bi içeri girer penetre eder, hızlı hücum edilecek pozisyonlarda topu elinden çıkarman gerekirken savunma yerleşsin diye bekliyorsun... gereksiz top kayıpları, gereksiz itiraz sonucu teknik fauller, el kol hareketleri bi tavırlar filan... ne sanıyorsun sen kendini yaaa ?

    pantene mi sözleşme imzalıyo seninle, elidor mu kim napıyorsa yapsın da bi çek elini şu basketboldan... spor salonunda milli takım forması ile ne işin olur senin, senin yerin şampuan reklamları...

    milli takımın bu maçta gösterdiği gayrete, emeklere yazık oldu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın