• 31339
    gelinen noktada kazımcan karataş ve berkan kutlu takımın en önemli oyuncuları durumuna gelmişlerdir. keza okan koçuk da bu listeye 3.sıradan giriyor.

    aldulkerim bardakçı'nın artık takımın vazgeçilmez oyuncusu olduğunu biliyoruz. allah korusun; sakatlık ve ceza olmadığı sürece oynayacak. şahsi fikrim 1-2 hafta sonra, transferlerin adaptasyon süreci biraz ilerledikçe, yunus ve kerem ikilisinden birisi kenarda oturacak. bu da demek oluyor ki kazımcan ve berkan ikilisinden birisi mutlaka sahada olacak. muhtemelen daha sık olarak kazımcan'ı göreceğiz sahada. bazı maçlarda da torreira kesilecek ve berkan oynayacak. tabi bir diğer ihtimal de muslerayı kesip okan'ı oynatmak. bu ancak takım iyice oturur ve hücumda beklenen akıcı, yaratıcı oyunu oynarsa mümkün olur. yani kolay gol atan bir takıma dönüşemedikçe muslera'yı kesmek büyük risk olabilir.

    sonuç olarak teknik ekibin kazımcan karataş ve berkan kutlu'nun üstüne adeta titremesi gerekiyor. sarıp sarmalıyıp özel ilgi ve alaka göstermesi gerekiyor. taktik teknik idmanlarda bu 2 futbolcuyla fazladan ilgilenilmeli. her detay, her konu en ince ayrıntısına kadar bu 2 arkadaşa işlenmeli. bu ikisinden iyi performans alırsak işte o zaman bütün çarklar işlemeye başlayabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın