• 31328
    20 yılı aşkın aktif galatasaray taraftarlığım boyunca (ömrümün ilk 8 yılını saymıyorum) gördüğüm kağıt üstünde en güçlü kadrosunu bu sene kurmuş olan takımım. 2000'i pek hatırlamıyorum :(

    13-14 sezonu, baros-kewell-lincoln'lü sezon, 19-20 sezonunda da kağıt üzerinde çok güçlüydük ama bu seneki bir başka oldu. saydığım sezonların hepsinde en az bir tane bariz defomuz vardı. 13-14'te savunmamız, kewell'lı sezonda orta sahamız, 19-20 sezonunda kiralık ve aidiyet hissetmeyen oyuncuların bolluğu soru işaretleri yaratıyordu.

    bu sene hem parlatıp iyi paralara satabileceğimiz, bonservisi bizde olan genç yıldız adaylarımız; hem prime yıllarında olan yüksek profilli yabancılarımız, hem de dünya çapında kendini kanıtlamış, winner karakterli lider oyuncularımız var. üstelik kısmen sol bek bölgesi haricinde zayıf kaldı diyebileceğimiz bir bölgemiz de yok; ki buraya da içerden çözümler üretebiliriz. (dubois'nın sola geçmesi, kazımcan'ın parlaması, 3'lü savunmanın denenmesi, vb.)

    okan hoca'nın ilk yılının daha çok geçiş yılı gibi olacağını, bazı nokta transferlerle geçen seneki kadronun geliştirileceğini düşünüyordum ben. hocaya güvenim tam, şimdi bu malzemeyle çilingir sofrası kurması için top hocamızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın