resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3625
    galatasaray futbol takımının teknik direktörü, hocamız, kıymetlimiz…

    ben okan buruk ismi anılmaya başladığı andan itibaren kendisine sıcak bakmayanlardanım. kendisinden de öyle fevkalade bir oyun beklemiyorum ki imparator dahi son döneminde o fevkalade topu oynatamadı.

    okan hocanın kazandığı şampiyonluğun da bir şaibenin neticesi olduğuna, olması gerekenden çok daha fazla övüldüğüne inanıyorum. hatta eğer zor ve bir o kadar değerli bir şampiyonluk konuşacaksak hamza hamzaoğlu’nun kazandığı şampiyonluk daha önemli ve kıymetlidir. hülasa kimyacının şampiyonluğu ne kadar değerliyse ‘başakcity’ şampiyonluğu da o kadar değerlidir.

    tüm bunlar okan hocayı desteklemeyeceğiz manasına gelmiyor, gelemez! günün sonunda bizim için aslolan galatasaray’dır. umarım okan buruk beni utandırır ve cimbom bu sene yüzümüzü güldürür.

    okan buruk’un takım çalıştırmadığı dönemde gelen teklifleri neden reddettiğini salim manav ile konuşmuş ne kadar zorlu bir süreç geçirdiğini tartışmıştık. ben hocanın kazanacağı bu ilk şampiyonluğa ali yiğit için sevineceğim. bunun olacağına dair umudum çok büyük.

    ‘allah yardımcımız olsun!’
App Store'dan indirin Google Play'den alın