resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3650
    iyi yada çok iyi olarak değerlendirilmesi tabelasına bakan topçu. geçen sene hiç birimizin beklentisi takımın ana karakteri olması yönünde değildi ancak performansı ile beklentimiz çok değişti. o sebeple bu sene herkes bir problem olduğunu yada formsuz olduğunu düşünmekte. bu durumu da maaş, transfer vb. gibi sebeplere yüklemekte. ancak şutları gol olsa yada 2 asist yapabilse idi bunlar konuşulmayacaktı.

    geçen senede takımın en çok top kaybedenlerinin başında geliyordu ancak ondan başka bir şey yapmaya çalışan biri olmayınca hepimizin gözü kerem'i arıyordu. bu sene ise farklı, herkes katkı verebilecek durumda ve potansiyelde. dolayısıyla kayıpları yanlış kararları çok daha fazla gözümüze batıyor. hiç bir zaman sol kanadı istasyona çeviren, bekini oynatan, arkadaşlarına sürekli pozisyon hazırlayan yada zorlayan, sürekli çizgiye inen orta açan bir topçu olmadı. olmasını da beklemek bence haksızlık çünkü o tarz da olmayacak. savunma arkasına kaçan, zaman zaman iyi bitiricilik sergileyebilen, yeri geldiğinde ceza sahası içinde de olmak üzere üst seviye çalım atarak rakibini eksilten ve pozisyonu sonuca vardıran bir kanat forvet. özelliklerini olumlu manada kullanabildiği anda sonuç direkt tabelaya yansımakta.

    benim tek beklentim olumlu hareketlerinin yüzdesini arttırabilmesi. geçen seneden beri de bu gelişimini hala beklemekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın