resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3647
    öncelikle herkes gönlüne göre kazansın, gönlünce harcasın. konu galatasaray olduğu için bazen giriyoruz bu kontrat meselelerine. son günlerde

    eylül 2020'de 3. lig kulübü 24 erzincanspor'dan galatasaray'a transfer oldu.
    ortalama yıllığı 900 bin. tl'den 4 yıllık sözleşme yapıldı. imza parası da vardı büyük ihtimal, gayet olması gereken maaşlar.

    aralık 2021'de
    ortalama yıllığı 9 mil. tl'den 5 yıllık yeni sözleşme yapıldı. 3 yıl daha sözleşmesi varken gayet iyi bir iyileştirme. olması gereken zam kerem için.

    eylül 2022'de şu günlerde yine zam istediği konuşuluyor. yakup çınar: "kerem aktürkoğlu, galatasaray'dan yıllık 30 milyon tl maaş istiyor."

    2022-23 sezonunu da ilk 11 seviyesi bir performansla devam ederse, sezon sonu hem enflasyonun yüksekliği hem biraz daha iyileştirme amaçlı 1.1 milyon €, 1.2 milyon € seviyelerine çekilebilir. ben yönetici olsam şuan için kesinlikle zam yapmazdım.

    maaşı bu kadar düşük, 23 yaşındaki fuybolcuya nasıl teklif gelmez kerem bence bunu düşünüp oyununa konsantre olsun. 15 mil. € teklif gelirse düşünmeden hemen satılsın dediğimizde haziran, temmuz ayları sözlük 15 mil € beğenmiyor, oyuncuyu değersizleştiriyorsunuz diyorlardı.

    birçok iyi futbolcu kariyerinin başlarında yeni çıkış yaparken performansı paralelinde yüksek maaş alamayabiliyor. keza kariyerinin sonlarında ise düşüşteyken bile yaptığı sözleşmelerin kaymağını yiyebiliyor.

    kerem aktürkoğlu 30 milyon tl maaş istiyorsa; yaptığı çıkışı 18-19 yaşlarında yapsaydı madem, galatasaray'a 3. ligden değil süper ligden transfer olsaydı şu an daha yüksek kazanırdı.

    fatih terim'e çok büyük minnet duymalı, üzerinde ekstra durdu. özgüven kazanmasında çok yardımcı oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın