• 285
    boş beleş işler kategorisinde benim için 1 numarada olan iş grubudur. bu kişilerin ana derdi ilgi çekmek, takip edilmek ve hatta gerçek hayatta edinemedikleri itibarı/saygıyı bir şekilde elde etmek olarak düşünüyorum. zaten ortalama bir zamanlama ile dedikodular yoğunlaşmışken veya bir transferin gerçekleşmesine yakın bir dönemde kendilerince sinyal verip eğer tutarsa "ben demiştim", tutmazsa "oyuncunun bacanağının kumar borcunun yarısını da bizden istediler yoksa olacaktı" benzeri açıklamalar yaparlar.

    sözlüğümüzde de var bunlardan. tam bir aydır kırmızı olabilecek hiç transfer yapmamış olmamıza rağmen entryleri ile milletin ilgisini çekme çabasındalar. bu kişilerin başlık altlarına da bakarsanız hayranları tarafıdan "kırmızıyı verdi" " kırmızıyı yaktı" ve benzeri entry güzellemelerini de görürsünüz. işin komik yanı 1 aydır transfer yok*

    bir de şimdi kalkmış yine kendilerince kırmızı verme çabasındalar ki futbola en alakasız insanlar bile bizim takımın önümüzdeki 2 gün içinde bir kaç transfer yapacağını biliyor. aklımızla dalga geçiyorlar ama aklı başında taraftarlar zaten bu ilgi çekmek için türlü taklalar atan kişilere prim vermemekteler. ne yazık ki ülkemizde her siyasi partiye oy veren insanlar olduğu gibi bu insanlara prim veren renkdaşlarımız da var. yapacak bir şey yok bir nevi doğal seleksiyon.

    bu arada ben de mi duyumcu olsam acaba? alın size kırmızı! 8 eylül gününe kadar en az 2 transfer gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın