resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3657
    bundan 2 hafta önce kerem ile ilgili fikirlerimi şu şekilde yazmıştım. (bkz: #3434847)

    "geçen sene kerem nasıl geliştiyse bu senede gelişir ki beni ciddi şaşırtan bir oyuncu oldu. ancak keremin set oyununu ögrenip oyunu olgunlaştırmasını beklerken şampiyonluk giderse kimse şaşırmasın. kerem inadından vazgeçip iyi bir sol açık almak bizi şampiyon yapacaktır. kerem yeri gelir forvet arkası, yeri gelir yunusla değişmeli, bazende sol açık oynayacaktır lig uzun maraton ama kereme güvenip yola çıkarsak yolda kalırız.

    bakın oyuncu kötü demiyorum ancak ben yetenekten ziyade sisteme güvenen biriyim ve sistemin en işlemeyen çarkının kerem olduğunu düşünüyorum. gol atıp asist yapması bunu değiştirmeyecek çünkü öyle top kayıpları ve karar hataları yapıyor ki öyle 1-2 haftada düzelecek şeyler değil bunlar."

    haklı çıktığım için gerçekten üzgünüm, ama son olarak 5 eylül 2022 galatasaray gaziantep fk maçı yine keremden aynı işler aynı sonuçlar geldi hatta 10 kişi kalıp kerem çıkınca takım daha iyi oynadı. isteyen buna tesadüf, rakip takım hocası kötüydü diyebilir ama gerçek olan kerem ile her maç bakın 10 değil 9 kişi oynuyoruz. kaybettiği toplarda geri dönmeyince hem hücum bitmiyor, hem de savunmada eksik yakalanıyoruz. kerem bir süre dinlenmeli, destek almalı.

    ülkemizde "destek almalı" kelimesi kullanıldığında karşıdaki insan hastaymış gibi düşünülüyor ancak 3 senedir destek alan biri olarak bu destek daha iyi kararlar vermenizi sağlar, özgüveninizi yükseltir, baskıdan etkilenme seviyenizi düşürür. vücut dili uzmanı değilim ama bir sorun olduğu aşikar.

    son sözüm galatasaray yönetimine, icardi ile uğraşacağınıza sol kanat takviyesi ile uğraşırsanız şampiyon olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın