resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 3622
    5 eylül 2022 galatasaray gaziantep fk maçı sırasında hakkında yazılanlara bakıyorum da 3 maçta 3 top kaybı gibi şeyler dahi yazılmış.

    bakın böyle bir ortamda messi olsa ne yazar. futbol oyunu içinde dünya çapında futbolcular dahi her maçında birden fazla top kaybı yapar.

    formsuz diyebiliriz de böyle adeta hata yapmasını bekler gibi takip edilmesi enteresan. eleştirenler kendi iş hayatlarında hiç hata yapmıyorlar mı acaba.

    geçen sene olmasa küme düşecektik. 2014-15 şampiyonluğunda muslera neyse 2021-22 içn de kerem odur benim gözümde.

    yetenekleri açık ve süper ligde henüz 1 tam sezon geçirmiş futbolcumuz. kendisini eleştiren zihniyet muhtemelen 2 hatalı golünde muslera'yı da göndermek isteyecektir. emre akbaba bunlar yüzünden alanya'ya gitti. orada rahat rahat gol asist yapan çocuk burada baskı altında kalınca yeteneklerini ortaya koyamıyor. aynı şeyler morutan ve mostafa mohammed için de geçerli. görüyoruz fransa'da yaptıklarını.

    kerem'e gelince iyi futbol iyi futbolcular ile oynanır ve kerem de iyi futbolcudur. hadi ligde yaptıklarını bir kenara koyalım. daha 6 ay önce önce rusya'da 3 puanı söküp alan ve sonra nou camp'ı sallayan da kendisidir.

    yedirmeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın