resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6800
    başarılı olmasını çok isterim. galatasaray ile bir şekilde birliktelik yaşamış ve eğer kendisini geliştirebilirse ileride tekrar çalışabiliriz. neden başarılı olmasını istemeyelim ki?

    galatasaray günleri hakkında 2 kelam edecek olursak da gönderilmeseydi o sene şampiyon falan olamazdık. büyük takımların tamamı bizi süpürmüştü. takımdaki oyuncularla bir abi kardeş ilişkisinden çok gardiyan mahkum ilişkisi kurmaya başlamış ve sene başındaki o boğucu takım kaybolmaya başlamıştı. o günlerde henüz şampiyonluğu kaybedecek kadar puan farkı oluşmamışken bu radikal kararı alarak kendisini gönderen dursun özbek yönetimine her şey için çok hakaret etsek de kabul etmek gerekir ki bu hamle bizi o sene şampiyon yapmıştı.

    tudor kötü bir teknik adam olmayabilir ancak futbol sadece disiplin ve korku üzerine inşa edilmez. sevgi, fedakarlık ve takımdaşlık gibi kavramlar özellikle de bizim gibi duygusal toplumlarda sanılandan çok daha fazla şey ifade eder. başarı için bu kriterleri yok saymak yolun başında kaybetmek anlamına gelir. tudor galatasaray macerasında bu hataları yapmış ve önemli maçlarda biraz da tecrübesizliğinden dolayı paspas olmuştu. bu da onun gönderilmesini sağlamıştı. o gün gitmesi doğruydu destekledik, bugün de umarım marsilya ile başarılı olur destekleriz. ikisinde de bir sıkıntı görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın