• 31215
    2022/2023 sezonu için 4 eylül 2022 itibariyle çok zayıf bir kadroya sahip olan takımımızdır.

    2.5 stoperi, 2,5 kanat oyuncusu bulunmakta takımımızda.

    fizik kalitesi yüksek, atlet oyuncu sayımız sadece 4, bu dört oyuncunun üçünün oyun zekası oldukça düşük (sacha boey , patrick van aanholt , barış alper yılmaz).

    topla mesafe katedip, topu verimli bir şekilde kullanacak oyuncu sayımız 2 (dries mertens , yunus akgün).

    lucas torreira'nin ikamesi yok, herhangi bir sakatlık durumunda yine yumuşacık bir ortasaha izleyeceğiz.

    patrick van aanholt ve muhammed kerem aktürkoğlu yaptıkları basit top kayıplarıyla takımımızın bütün enerjisini sömürmekteler. geriye koşmaktan hücum edemez hale geliyor takımımız.

    ortasahamizda sergio oliveira çok ciddiyetsiz bir oyun ortaya koyuyor. istatistikler ile savunulması gayet doğal ancak oyuna ağırlığını koyamayan ve fark yaratamayan bir oyuncuya ihtiyacımız yok. kendisi farklı takımlarda veya sistemlerde başarılı olabilir ancak dört haftası geride kalan süper ligde oynadığımız maçlar ardından oliveira özelinde aklımda kalan şeyler yaptığı top kayıpları, ikili mücadelelerde kolayca yere düşmesi ve basit pas hataları. bunları görmezden gelebilmek için oliveira'nin ortaya baskın bir oyun kurması gerekiyor. topa sahip olarak oynamak isteyen takımlarda ortasaha oyuncuları topun kıymetini bilip iyi kullanmalı topu.

    haris seferovic ise büyük bir hayal kırıklığı şuana kadar. biz sanki bu filmi izlemiştik, daha önce de topu ileriye gönderdiğimizde duvara çarpar gibi kalemize atak olarak geri döndüğü sezonlar olmuştu (bkz: burak yılmaz).

    sonuç olarak 2022/2023 sezonunun ilk dört haftası itibariyle takımımız topun kıymetini bilip onu iyi kullanan, kaliteli ayakları sayesinde topu ileride tutup rakip sahaya yerleşen ve atak devamlılığını sağlayan bir takım izlenimi göstermedi. şampiyonluk için en muhtemel rakipleri ise 20-30 dakikalık periyotlar için olsa dahi rakibini boğarak keyifli futbol izletti taraftarlarına. umarım yarından itibaren keyifli bir futbol oynayan, taraftara keyif veren ve bol skor üreten bir takım izleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın