• 31198
    sağ bek pozisyonu için bünyamin balcı düşünülüp alınsaydı kontenjanı aşmak konusunda eli çok kuvvetli olacaktı. şimdi gelecek her oyuncu için yeri garanti diyemiyorsun. yanlış oldu transfer yapılanması. kerem yunus abdulkerim garanti oynamak zorunda şu durumda. yerli santraforumuz yok, yerli bekimiz yok, yerli kalecimizin muslera varken oynaması imkansız. şimdi bir forvet, bir hücumcu orta saha bir de kanat forvet ihtiyacı varken nasıl bir planlama ile bu adamlar alınıp oynatılacaktır.
    takım gereksiz şişti.
    torreira, midtsjö, sergio varken oraya bir transfer daha çekmemiz gerekli. üstüne mertens, seferoviç, gomis varken hala bir forvet daha almamız gerekecek. kanatlar bomboş. kerem, yunus, barış, kılınç varken patlayıcı gücü olan bir kanat forvete ihtiyaç var. bence şu takımda en gereksiz transfer dubois oldu. çünkü sağ beke bir yerli çeksen bu adamların hepsi yerli yerine oturabilirdi. yerli sol bek piyasada yok zaten. ancak sağ bek için alternatifler vardı. yabancı tercih edildi ve şimdi zorluk çekeceğiz.
    varsayımlar üzerine konuşuyoruz. diyelim ki yabancı kaliteli bir 10 numara ve 9 numara aldık. 9 numara net oynar da 10 numara nasıl oynayacak? mertens ne yapacak? hadi 8 numara aldık daha bir hamit tarzı kanada yaklaşan 4 3 2 1 oynayacağız bu sefer sergio mu kesilecek? yani hem maliyetleri yüksek hem oyuncu kalitesi olarak kenarda oturmayı istemeyecek adamlar aldık ancak kadro istikrarı yakalamak şu durumda imkansıza yakın.
    artık şu durumda ben şunu düşlüyorumdan ziyade realist olmaya ihtiyaç var. forvet transferine ihtiyaç olduğunu bile bile sadece iyi bir organizatör alınarak transfer sezonunu kapatmamız gerekli.
    muslera
    dubois nelsson abdül aanholt
    torreira sergio
    yunus transfer kerem
    mertens
App Store'dan indirin Google Play'den alın