• 118
    eskilerin tabiriyle "ak göt kara göt belli olacak!" maçı budur.

    kazanamazsan birbirinden ballı skorlar ve tatsız futboluyla şampiyonluk yarışına tutunmuş olan beşiktaş ve fenerbahçe senden daha avantajlı konuma geçiyor, kazanırsan ezeli rakibini yarıştan koparıp zirve yarışında biraz daha avantajlı duruma geçiyorsun.

    öncelikle futbolun gerçekten hiç adaleti yok arkadaş. olur da bu sezın şampiyon olamazsak şu maçları hiç unutmayacağım:

    galatasaray- ibb (galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimiz maçta alınan 1 puan)

    galatasaray- manisaspor (galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimiz maçta alınan 1 puan)

    galatasaray- eskişehirspor (galibiyeti sonuna kadar hak ettiğimiz maçta alınan 1 puan)

    kayserispor- galatasaray (son dakikalarda kaçan net pozisyonlar ve alınan 1 puan)

    eskişehirspor- galatasaray (en az 1 puanı hak ettiğimizi düşündüğüm maç ve bireysel hata)

    bu maçlara beşiktaş, fenerbahçe ve trabzonspor maçları da eklenebilir fakat derbi maçlardaki galatasaray cenabetliği faktörünü göz önüne alarak değerlendiriyorum bunu. neyse yukarıdaki maçlardan hak ettiğimiz sonuçlarla ayrılsaydık 9 puan daha fazlamız olacaktı.

    benim son maçlarda izlediğim galatasaray bana zevk vermiyor, hiçbir set hücumu göremiyorum, kanatları yeterince etkili kullanamıyoruz, araya kaçan forvetlerimiz olsa da araya kaçıramıyoruz, orta saha oyuncularımız ne forvetlerimize ne de savunma oyuncularımıza yakın oynadığından küçük üçgenler kurup pas akışkanlığını sağlayamıyoruz. işin komik tarafı da sezon başından beri en çok sevdiği şey her daim pas yapmak olan takım, topla oynama oranı %60'ların altına düşmeyen takım 4-5 maçtır artık onu da yapamıyor. bunlara rağmen hala umudum var şampiyonluğa da şampiyonlar ligine katılmaya da. çünkü bizim gününde olduğunda çılgın atan keita'mız, gio'muz, elano'muz, arda'mız var. birbirine yakın ve yardımlaşarak takım olarak oynadığında nirvanaya ulaşan ve ulaştıran bir takımımız da var.

    bu maçta galatasaray hemparçalı hem çubuklu formalarla sahaya gelecek. parçalı formalılar şampiyonluk için ciğerleri patlarcasına koşup takım arkadaşına yardımcı olursa alanı daraltırsa bu maçı alır götürür.

    (bkz: galatasaray vs galatasaray)

    rüyamda da 6-4 görmüştüm lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın