resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3481
    çok zor bir fikstürle lige başlayıp bu fikstürden ideale yakın bir puan toplayarak çıkan galatasaray futbol takımının teknik direktörü.

    kendisi adına kırılma maçının 5 eylül 2022 galatasaray gaziantepspor maçı olduğuna inanıyorum. lige 4 maçta 10 puan toplayarak mükemmel başlayan gaziantep, iç sahadaki tek maçından* yenilgiyle ayrılmış ve işin hücum tarafında sezona çok kötü başlamış galatasaray.

    mevcut resimde zor gözükse de gollü, pozisyonlu, net bir galibiyet okan hoca'nın üzerindeki baskıyı fazlasıyla hafifletip takıma çok ihtiyaç duyulan bir özgüven aşılar. olumsuz bir sonuç ise başta hoca olmak üzere takımın üzerindeki baskıyı ilk olumsuz seride yıkıma götürecek seviyeye yaklaştırır. bir kırılmanın olacağı kesin fakat bu olumlu anlamda mı olumsuz anlamda mı olacak onu zaman gösterecek.

    kendisinin doğru isim olduğuna inanıyorum. yapmaya çalıştığını, kurduğu kadroyu, amacını anlıyor ve destekliyorum. fakat iyi hazırlanamadığını, özellikle bazı konularda fazlasıyla yanıldığını söylemek hocaya kötülük değil iyilik yapmaktır. kendisinden hatalarından ders çıkartan ve işini iyi yapan bir hoca profili görmek istiyorum, tersi profillerin acı tecrübesini üzerimizden hala atamadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın