resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3483
    superlig 2022-2023 sezonu ilk dort hafta itibariyle bana 2011-2012 sezonunun ilk dort haftasini andiriyor. o sezon da hatirlayin lige tutuk baslamistik. muslera’nin elinin kucuklugunden, sabri’nin orta sahada oynamasina, eboue’nin sol acikta denenmesinden, ujfalusi’nin sag bek oynatilmasina kadar takim kimyasini tutturuncaya dek yuzlerce sacma deney denemistik. ama sansa elmander ve melo’nun insan ustu performansiyla gene 4 haftada 7 puan toplamistik. hatta o ara 8. hafta mi ne abdullah ercan’in gaziantepspor’undan tt arena’da 4 yedigimiz mac hala hafizamda.

    o zamanlarda ayni simdiki gibi bir onceki sezon rezalet gecmis tek fark 13. degil, 8. olmustuk ve yine takim uyum sikintisi cekiyordu. ne zaman ki ligin ilk devresinin sonuna dogru ritmi tutturduk, kadroya dogru taktigi bulduk (4-4-2), sonrasinda sezonun devamini gule oynaya gecirdik (playofflar haric zira donemin adil olmayan federasyonu ve 20 tane kacirip iki kontraatakta 2-1 kaybettigimiz fener maci sagolsun 10 puan farkla bitirdigimiz ligde sampiyonlugu verecektik).

    simdi iyimser olmak istiyorum ve okan hoca icin bize 2011-12 sezonunu yasatmasini umuyorum. takim hirsli, bir istek var, bireysel bir iki hata haric oyle kademe hatasi yapmiyoruz, ama iste ileri ucta iletisim sikintimiz var cok bariz. takim henuz yeterince birbirine alismamis, tipki 2011-12’de oyuncularin becerilerine cuk diye oturan 4-4-2 yi bulduyaak suanki takima da sezon ortasina kada oturacak oturacak bir bulursak bir yerden sonra arayi acariz. fenerbahce icin uzay takimi diyenler var ama fener hep ayni fener, hep lige hizli baslayip iki maglubiyette coken fener.

    o yuzden okan hocanin en kisa zamanda takim icindeki iletisimsizlige cozum bulup yavas yavas bol gollu galibiyetler almasi en buyuk ihtiyacimiz, umidimiz. bunu da ilerleyen haftalarda gorecegiz. suanki gorunen koy ya 11-12 sezonunu yasayacagiz ya da 21-22 sezonunu diyor. umarim 11-12 olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın