• 1552
    ya fatih terim'e ya da burak elmas yönetimine ( çok yüksek ihtimalle bu) reaksiyoner bir şekildw hareket eden yönetim. yaptıkları saçmalıkların başka açıklaması yok çünkü.

    mostafa, cica, morutan hepsinin ticari şartları ihanet derecesinde dezavantajlı. muhtemelen dün boey de saçma sapan bir anlaşma ile gidecekti kamuoyu tepkileri süreci durdurdu. marcao transferine girmiyorum bile.

    öyle ya da böyle uefa'da tak tak vurarak ilerleyen bir takım vardı; hepsi çer çöp parasına elden çıkarılmaya çalışılıyor. fenerbahçe'nin tisserand'dan para kazandığı şartlarda, diagne-mostafa'dan para kazanamıyoruz. ahmetcan'ın 10 milyon ettiği şartlarda marcao'yu 12'ye anca satıyoruz.

    onu geçiyorum pva yerine sol bek seferin önüne 2 santrafor; zaten rotasyonda taylan-berkan-akbaba bekleyecekken 4 as transfer yaptığımız orta sahaya 1 transfer daha konuşuluyor.

    kendilerinin yarattığı bu tüketim çılgınlığını masum gormemeye başladım. mevcut oyuncularımızı değerlerinin çok altına bırakıp yaşlı oyunculara yüksek maaş verme politikası işleyişte şuan. ne için, şampiyon olunca oynayacağımız 4 ön eleme için mi? taraftardan yeterli gazı alırlarsa kerem ve yunus'un önüne bile adam alacaklar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın