• 31147
    4 aydır filan sürekli yazıyorum. bu takımın en büyük ihtiyacı olan şeylerden bir tanesi; hızdır. takım olarak hızlı oyunculara sahip değiliz. özellikle topla beraber dikine gidebilen oyuncu sayımız çok az. transfer döneminin kapanmasına çok az kaldı ve takımın o kadar çok eksiği var ki; hangisini tamamlayacaklar bende merakla bekliyorum.

    modern futbol, hızlı oyuncular ve hızlı oyunla oynanır. biz ikisinide yapmıyoruz ve başarılar bekliyoruz. bu son yıllarda tam anlamıyla bir ızdırap haline dönüştü. mıy-mıy pas oyunu oynayan takım kalmadı dünya üzerinde.

    2.bölgeden, 3.bölgeye kısa pasla geçipte başarılı olan bir takım yok. direk ve arkaya atılan topların önemini mutlaka kullanmalıyız. bunun içinde atletik ve hızlı oyunculara ihtiyacımız var.

    orta sahayı dikine topla geçebilen bir oyuncu, kanatlardan dikine gidibilen bir skorer ve en önemlisi ise hızlı ve sert* bir forvet lazımdır.

    bunlardan 3 tanesini alırsak, devre arasına kadar en azından tepelerde mücadele edebiliriz. yoksa işimizin cidden çok zor olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın