resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3448
    hakkında sosyal medyada inanılmaz şeyler yazılan hoca. karamsarım diyor herkes. benim okan hoca nezdindeki tek karamsarlığım okuduğum yorumlardan sonra galatasaray taraftar profilindeki sıkıntıdır.

    28 eylül 2022 trabzonspor galatasaray maçı sezonun bizim için oyun anlamında en olumlu maçıydı. rakibe pozisyon vermeden 90 dakika üstün oynadık. siopis ve dorukhan gibi iki saf ön liberoyla defansif takılan avcı'nın takımına karşı 3-4 tane öne geçecek pozisyonu da bulduk.

    kerem, seferovic ve yunus inanılmaz formsuz. hep tercih hatası hep top kaybı. hücum gücümüzü inanılmaz düşürüyorlar. üçü aynı anda kötüyse sebep uyumsuzluktur. ileri uca gelecek takviyelerle sorunun düzeleceğini tahmin ediyorum. bu bölgede oluşacak forma rekabeti gol yollarında kaliteyi getirecektir.

    tüm bunlar dışında taraftarın fevri yorumları gece gece inanılmaz canımı sıktı. çok şükür sosyal medya yokken kulüp dişe dokunur zaferler kazanmış. çünkü 96 yılında muhtemelen bu taraftar profiliyle fatih terim sezon sonunu zor görürdü. taraftar 10. hafta mustafa denizliyi getirtirdi takımın başına. şahsi yorum değil bu kesinlikle böyle. mevcut taraftar profiliyle bir fatih terimimiz olmazdı. ama bunu şuanki fatih terimciyim diye geçinen popülist kardeşlerimize anlatamayız malesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın