• 107
    trabzon maçında galip gelebilsek dört puan farkla çıkacağımız maç olacaktı. psikolojik üstünlük tamamen ezik zumrenin eline geçti. bu yönden kötü oldu. bu maç konusunda rijkaard'ın elindeki en iyi kadroyu çıkaracağından şüphem yok. psikolojik olarak üstünlük adamlara geçti. oynayacakları oyun da belli. kale önüne komple yatıp gol yememe çalışması yapacaklar. kapanan takımlara zorlandığımızı söylemek için kahin olmaya gerek yok.

    ama bu maçı kaybedersek her şey bitmese de çok şey biter. bu noktaya gelmemizde hocamız da minimum suça sahip kişidir. takımda ilk haftalarda hırsla oynayan adamlar, bir anda ne olduysa ben oldum havasına girmiş durumdalar. mustafa sarp ve barış özbek gibi yetersiz adamları bu kadroda tutan tek özellikleri hırslı ve istekli olmasıdır. onları da yapmamaları bu formaya ihanettir. işin kötüsü ayhan ve mehmet topal gibi isimlerin hali de ortada. eğer adam akıllı bir liberomuz olsa idi 10 puan farkla şampiyon olurduk. buna da eminim.

    neyse maça dönersek psikolojik olarak özellikle arda bu maça iyi hazırlanmalıdır. aynı şey keita, oynarsa barış(inşallah oynamaz) gibi gergin yapıda olan oyuncularımız için geçerli. geçtiğimiz yıl tribünlere edep yerini gösteren volkan, maç boyu ana avrat kardeşim dediği sabri'ye küfreden emre gene oynayacak bu maçta. hem tribünlerin, hem de oyuncularımız tahriklere kapılmamalı ve sadece oyuna konsantre olmalıdır. yoksa geçen yıl oynadığımız maç gibi kör dövüşü izleriz. yazık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın