resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6786
    bizde teknik direktörlük yaptığı sezonun başında kendisine 45 milyon euro’luk bir takım kurulan (sözleşmeler hariç; ki bahsettiğim sözleşmeler belhanda - feghouli falan siz düşünün yapılan yatırımı) teknik adam.

    o dönem o yepisyeni takımla 8-9 haftalık göze hoş gelen, iyi bir futbol izletti bize. sağolsun. fakat o dominant takımla başakşehir’den 5 yedi, beşiktaş’a tarihin pısırık galatasaray’ını izletti.

    umarım başarılı olabilir, marsilya kendisi için çok büyük şans. bize gelince, kendisinin başarısız olmasını ısrarla bekleyen bir güruh olduğu söyleniyor, naçizane tespitim; kendisinin iyi olduğunu kendisinden sonra gelen hocayı getirmenin hata olduğunu anlatmak için çabalamazsanız, insanlarda da verdiğiniz bu etkiye bir tepki oluşmaz. kendisinin kurdurduğu 45 milyon euro’luk, geri dönüşü olmayan, asla geniş olmayan kadro sebebiyle ffp’yi yaşadık. az kalsın avrupa’dan men cezası yiyorduk. bir de üstüne satışı imkansız sözleşmeler de binince, ffp ve kurulan 15 kişilik kadroya transfer yapabilmek için 18 yaşında parıl parıl parlayan stoperimizi satmak zorunda kaldık, harika bir 6 numara performansı izlediğimiz fernando’yu satmak zorunda kaldık, takımı kiralık oyuncularla donatıp içini boşalttık falan.

    yani o 8 maçlık tudor presinin sonucunu yıllarca yaşamak zorunda kaldık.

    merak ediyorum tudor dışında bir teknik adama aynı yatırımla kadro kurabilseydik neler olurdu…
App Store'dan indirin Google Play'den alın