• 31095
    rotasyonunda işe yarar futbolcusu kalmayan takım. bu kafayla işi zor. tam düzeliyor galiba dedik, işe yarayabilecek bütün oyuncularını kiralık göndermeye başladı.

    boey'in gönderileceği doğruysa yedek sağ bekimiz yok(omar'ı saymıyorum artık, futbolu temsilen oynuyor). berkan ve taylan'dan katkı alamıyoruz, kiralanacakları da konuşuluyor. üstüne cicaldau'ya şans tanınmadı. mostafa gönderildi, son 15 dakika iş yapacak gomis hariç yedek ya da as için tartışılmaz bir santraforu yok. luyindama'nın gönderileceği konuşuluyor, nelsson ve abdülkerim hariç stoperimiz yok. morutan gönderildi, kanatlarda rotasyona girecek oyunusu yok(oğulcan ve emre bitik durumda). kadro ambalajlı ama içi boş.

    aanholt hariç güvenilir sol bekimiz de yok(taraftar ona da pek güvenmiyor ya neyse). kazımcan kapalı kutu. kadronun her yeri eksik açıkçası. kiralık oyuncu göndermeyip bir tane on numara alınsaydı takım daha güçlü olurdu. şimdi en az 5-6 tane futbolcuya ihtiyacımız var ve transfer döneminde sona yaklaşırken pozisyonların doldurulması çok zor. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın