resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6781
    dünyada bizim kadar garip bir camia yoktur.

    adam bizim iyi veya kötü eski teknik direktörümüz. sırf sevmiyorsun diye ya da sneijder'i gönderdi diye adama hala nefret kusmanın anlamı yok. beğenirsin beğenmezsin adamın bir prensibi var ve savaşan koşan futbolcu istiyor. yıldız oyuncularla bir sorunu yok sistemine uymayan oyuncularla sorunu var.

    şimdi marsilyada başarılı bir grafik çiziyor. tudor'un başarılı olması sizi neden bu kadar rahatsız ediyor. bi de şu garibime gidiyor. hayatında futbol topuna dokunmamış halı sahadan başka yerde top oynamamış adamlar tudor'a kondisyoner, hoca değil fln diyor.

    burada bilenler söylesin. sneijder'i yolladı o dönem çünkü sneijder yanlış hatırlamıyorsam italyada restoran açmıştı ve kampa geç gelmişti fazla kiloları vardı. sneijder'i istememesinin sebeplerinden biri budur.

    seni 2 sene üst üste şampiyon yapan kadroyu kurmuştur. daha önce de söylemiştim. bizdeyken gençti hataları vardı ama takıma kişilikli bir oyun oynatıyordu en azından felsefesi buydu. kimine göre başarılı oldu kimine göre olamadı. gideli 5 sene oldu hala oynattığı futbolu bir kez bile oynayabilmiş değiliz. ben kendisini kötü anmıyorum ve bize gelsin veya gelmesin çok başarılı olmasını istiyorum.

    ufak bir hatırlatma; yıl 2022 ve ligdeki aldığımız iki galibiyeti tudor'un 5 sene önce aldırdığı adama borçluyuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın