resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6768
    hatırlarsanız sezon başında igor tudor'dan nefret edenler derneği üyeleri özellikle sosyal medyada - kahkahalar eşliğinde- sezona başlamadan kovulduğunu yazdı. açıkçası ilk tepkim "hadi yaa" oldu çünkü kendisinin başarılı olmasını isteyenlerdenim. sonra biraz bekleyelim bakalım dedim. ve tahmin edebileceğiniz üzere bu sezona başlamadan kovuldu üzerinden "yine" adama demediklerini bırakmadılar.

    sezona başlamadan "kovulan" tudor'un ilk ayının özeti aşağıdaki gibi.

    1. hafta; 4-1 galibiyet. (marsilya taraftarı tudor'u protesto etti) tudor görevinin başında.
    2. hafta; deplasman 1-1 beraberlik. tudor görevinin başında.
    3. hafta; nantes karşısında 2-1 galibiyet. tudor hala görevinin başında.
    4. hafta; nice deplasmanı 0-3. bu arada bizim yaşlı diye burun kıvırdığımız sanchez 2 gol attı
    ve hayret tudor yine görevinin başında.

    anlayacağınız üzere ortada sezona başlamadan kovulma falan yoktu. hatta marsilya başkanı "tudor'u ben getirdim, rahatsız olan oyuncu varsa gelsin kontratını görüşelim" şeklinde açıklama yapmıştı bunu ipleyen bile olmadı.

    belki yarın sabah kovulur kimler kovulmuyor sonuçta ama komikli, laf göndermeli entry yazan yazarların "sezona başlamadan kovuldu" temalı entryleri orada dursun. her biri kalite kokuyor.

    ama kimse umudunu kaybetmesin lig uzun maraton her an kovulabilir... o zaman da ilk dört haftayı oyuncu kalitesi ile kazandı muhabbeti çıkar ortaya.

    ekleme : entry'nin içeriği sezona başlamadan kovulmadığını belirtmektir. yok anlaşılmıyor o nedenle bir de böyle deneyeyim. igor tudor sezona başlamadan kovulmadı galatasaray'dan gönderilmiş olmasının bir anlamı yok bak tekrar ediyorum igor tudor sezona başlamadan marsilya'dan gönderilmedi entry bunu anlatıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın